Napelemes Közvilágítás

Nincs közvilágítási hálózat kiépítve az utcában? Itt az egyszerű és gyors megoldás!

Akár 40 oszlop, egy nap alatt. Hogy hogyan?

Kifejlesztett technikánknak köszönhetően akár 40 napelemes kandeláber letelepítésére is alkalmasak vagyunk. Alapozás beton nélkül?

 

Talajcsavaros technikánknak köszönhetően nem szükséges ásás, betonozás, lehajtást követően a csavar azonnal terhelhető. Ezzel jelentős idő és pénz megtakarítást érünk el. Milyen lámpákat alkalmazunk?

Napelemes lámpáinkat a magyarországi időjárási viszonyokhoz programozzuk, ezzel akár 7-10 nap tartalékenergiát spórolva az akkumulátoroknak a borús napokra. Hova ajánljuk ezeket a lámpákat?

 

Napelemes közvilágítási rendszerünk alkalmas parkolók, gyalogátkelőhelyek, sétányok, utcák, körforgalmak megvilágítására illetve minden olyan területre ahová költséges lenne kiépíteni a közvilágítási hálózatot.

 

Lámpafejeink esztétikusak, tartalmazzák a napelem cellákat, illetve az akkumulátort is, választható opcióként riasztó berendezést is.

 

 Nincs közvilágítás az utcában? Megnehezíti a munkába járást a sötét utcában való közlekedés? A lakosság közvilágítást szeretne,de eddig nem volt rá egyszerű, gazdaságos megoldás?

Amennyiben úgy gondolja Önnek, vagy településének szüksége lenne közvilágításra,  nincs más dolga, mint felkeresni bennünket elérhetőségeink valamelyikén, mi teljesen ingyenesen felmérjük a lehetőségeit, és akár pályázati pénzből, vagy önkormányzati segítséggel megoldjuk a közvilágítás kiépítését!

Tekintse meg referenciákink között azokat a településeket, akiknek már megoldást nyújtottunk! Itt nézheti meg!

Írjon nekük a vilattitech@gmail.com címünkre, vagy

hívjon minket a +36 30 630 4727-es telefonszámon hétköznapokon 8-16 óráig

 

 

Világítson Éjjel a Nappal

napelemeslampa.hu